Cake:
1 cup granulated sugar
1 cup vegetable oil
3 eggs
1 1/4 cup sifted flour
1/2 tsp salt
1 1/3 tsp baking soda
1 1/3 tsp baking powder
1 1/2 tsp cinnamon
2 cup grated carrots
1/2 walnuts
Icing:
1/2 cup cream cheese (room temperature)
1 tsp vanilla
1 3/4 cup sifted icing sugar
2 tbsp butter (room temperature)
1. Preheat oven to 300 F.
2. Combine sugar, vegetable oil, eggs in a large bowl and beat untill bubbly.
3. Combine flour, salt, baking soda, baking powder, cinnamon in a medium bowl.
4. Add dry ingredients to oil mixture and beat well. Fold in carrots and walnuts.
5. Pour into pan and bake for one hour. Meanwhile, beat all icing ingredients together until creamy.
6. Wait about 10 minutes for cake to cool before icing it. Serve well chilled.
J'ai decoupé cette recette dans un journal montréalais et l'ai cuisiné vendredi passé. Ca vaut la peine de râper la carotte car le gâteau est vraiment une ambroisie! :)
2009-01-27
S'abonner à :
Publier des commentaires (Atom)
2 commentaires:
découpé dans un journal
est (vraiment) une ambroisie
Merci!
Publier un commentaire